Vermital
Pohodne plošče za suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje.

Vermital

100 % negorljivlahekizolativenmajhna višina

Edinstvena pohodna negorljiva izolacija tik pod zaključnim podom, suha, hitra vgradnja

Vermital pohodne plošče za suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje.

 

VERMITAL plošče so armirane in narejene iz Termo Vermit betonov, ki so zelo lahki in izolativni, kar odlikuje tudi VERMITAL plošče, katerih teža je samo 30 kg/m2. Plošče imajo utor za cevi fi16 za talno ogrevanje.

 

Prednosti

VERMITAL plošče so višine samo 4 cm, na katere direktno položite zaključni pod, kar omogoča hitre prehode toplote v prostor in s tem manj izgub pri ogrevanju. Izvedba je suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna. Možnost samoizvedbe pa zelo poceni celotno investicijo.

VERMITAL je edinstvena pohodna izolacija tik pod zaključnim podom, kar omogoča hitro odzivnost talnega ogrevanja tudi na zunanje vplive.

 

  • dimenzija plošče: 50x40x4 cm (5 plošč za m2)
  • utor za cevi fi16
  • teža plošče samo 6kg (30 kg/m2)
  • razdalja med utori je 10 cm
  • dodatna izolacija ni potrebna

Navodila za uporabo

VERMITAL plošče se lahko lepijo na betonska ali lesena tla, enostavno z lepilom za ploščice ali nizkoekspanzijsko peno. Enostavno se režejo in prilagajajo različnim sistemom polaganja cevi. Vse odrezano se uporabi, tako da praktično ni odpada. Na plošče direktno nalepite keramiko ali položite laminat oz. gotovi parket. Pri lepljenju parketa, vinila in ipd., je potrebno nanesti prej še izravnalno maso.

Pri suhomontažnem estrihu z električnim talnim ogrevanjem ali brez, se plošče enostavno lepijo obrnjene z utori navzdol.

Vermital pohodne plošče (pdf)
Vermit Termo (pdf)

Galerija izdelkov in uporabe

Povpraševanje

Oddano povpraševanje je nezavezujoče in izključno informativne narave.
Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.